Office 365 Connector not working after fresh install

App installs fine from the app center but when i try to open it to begin the setup it throws these errors

Internal server error during "office365/query".
Request: office365/query

Traceback (most recent call last):
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/univention/management/console/base.py", line 359, in __error_handling
    six.reraise(etype, exc, etraceback)
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/univention/management/console/base.py", line 262, in execute
    function.__func__(self, request, *args, **kwargs)
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/univention/management/console/modules/decorators.py", line 321, in _response
    result = _multi_response(self, request)
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/univention/management/console/modules/decorators.py", line 181, in _response
    return function(self, request)
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/univention/management/console/modules/decorators.py", line 443, in _response
    return list(function(self, iterator, *nones))
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/univention/management/console/modules/decorators.py", line 289, in _fake_func
    yield function(self, *args)
  File "/usr/lib/pymodules/python2.7/univention/management/console/modules/office365/__init__.py", line 92, in query
    'initialized': AzureAuth.is_initialized(self.adconnection_alias),
  File "/usr/lib/pymodules/python2.7/univention/office365/azure_auth.py", line 392, in is_initialized
    tokens = cls.load_tokens(adconnection_alias)
  File "/usr/lib/pymodules/python2.7/univention/office365/azure_auth.py", line 434, in load_tokens
    return JsonStorage(AzureADConnectionHandler.get_conf_path('TOKEN_FILE', adconnection_alias)).read()
  File "/usr/lib/pymodules/python2.7/univention/office365/azure_auth.py", line 100, in get_conf_path
    conf_dir = os.path.join(ADCONNECTION_CONF_BASEPATH, adconnection_alias)
  File "/usr/lib/python2.7/posixpath.py", line 68, in join
    if b.startswith('/'):
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'startswith'

I am currently troubleshooting a single join script failing on this server, so this issue may stem from that though I am not positive.

Edit:

Managed to run a few joing scripts that wouldnt run before, now the join script for 365 connector is failing. Here’s the output.

RUNNING 40univention-office365.inst
2021-09-27 16:32:56.165525550-05:00 (in joinscript_init)
'key.pem' -> 'key.pem_2021-09-27-16.32.56.bak'
'cert.pem' -> 'cert.pem_2021-09-27-16.32.56.bak'
'cert.fp' -> 'cert.fp_2021-09-27-16.32.56.bak'
'ids.json' -> 'ids.json_2021-09-27-16.32.56.bak'
'token.json' -> 'token.json_2021-09-27-16.32.56.bak'
chown: cannot access '': No such file or directory
chmod: cannot access '': No such file or directory
Object exists: cn=services,cn=univention,dc=domain,dc=com
Object exists: cn=univention-office365,cn=services,cn=univention,dc=domain,dc=com
WARNING: cannot append univention-office365 to service, value exists
No modification: cn=SDC,cn=dc,cn=computers,dc=domain,dc=com
Object exists: cn=ldapschema,cn=univention,dc=domain,dc=com
INFO: No change of core data of object office365.
No modification: cn=office365,cn=ldapschema,cn=univention,dc=domain,dc=com

Waiting for activation of the extension object office365: OK
Object exists: cn=udm_syntax,cn=univention,dc=domain,dc=com
Object created: cn=office365,cn=udm_syntax,cn=univention,dc=domain,dc=com

Waiting for activation of the extension object office365: ........................................................ERROR: Master did not mark the extension object active within 180 seconds.
ERROR
ucs_registerLDAPExtension: registraton of /usr/share/univention-office365/syntax.d/office365.py failed.

EXITCODE=1